Elegantan i prostran prostor koji može primiti do 620 gostiju. Bez obzira na vrstu svečanosti koju planirate – svadbu, rođendan, godišnjicu ili neku drugu posebnu svečanost.

Naša misija je stvoriti nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste. Naša stručna i susretljiva ekipa posvećena je pružanju vrhunskog kvaliteta usluge kako biste se osjećali posebno i bezbrižno tokom čitavog događaja.

Naša reputacija zasniva se na pažljivo planiranim detaljima, prefinjenosti i osobnom pristupu.
Imate potpunu slobodu izbora kada je u pitanju meni i jela koja želite da poslužite vašim gostima.

 

Naša kuhinja je potpuno opremljena i spremna da prihvati vaše zahtjeve. Bilo da želite klasična jela, internacionalnu kuhinju ili posebne obroke, naš tim će se pobrinuti da svi vaši ukusi budu zadovoljeni. Uz to, naš salon je uređen s posebnom pažnjom kako bismo stvorili ugodnu atmosferu za vašu svečanost.
Uz to, naš salon je uređen s posebnom pažnjom kako bismo stvorili ugodnu atmosferu za vašu svečanost. Elegantan dizajn i moderni detalji pružaju sofisticiranu pozadinu za vaše fotografije i videozapise. Također imamo prostranu plesnu podlogu na kojoj se možete zabaviti sa svojim gostima i stvoriti nezaboravne trenutke.
KONTAKTIRAJTE NAS