Ugledni restoran s dugom tradicijom koji posluje već od 1980. godine. Smješten na magistralnom putu Gradiška-Banja Luka, postao je sinonim za vrhunsku ugostiteljsku uslugu u ovom području.

Naša posvećenost kvaliteti hrane i usluge je neprikosnovena. Uživat ćete u autentičnim jelima koja su pažljivo pripremljena od svježih sastojaka i pažljivo odabranih začina. Naša vrhunska kuhinja nudi bogatu paletu raznovrsnih jela, uključujući domaću kuhinju, internacionalne specijalitete i posebne kreacije našeg kreativnog tima kuhara.

Naš restoran je dizajniran da pruži ugodan i elegantan ambijent. Bez obzira jeste li ovdje na poslovnom ručku, porodičnoj ili romantičnoj večeri, naše udobne stolice, pažljivo osvjetljenje i ukusno uređenje stvaraju atmosferu koja vas poziva da se opustite i uživate u gastronomskom iskustvu.

Pored izvrsne hrane, naša usluga je neupitna. Naš iskusni tim ljubaznih konobara će se brinuti o svakom detalju kako biste se osjećali kao gosti najviše klase. Ljubaznost, pažnja prema detaljima i profesionalnost su naš zaštitni znak, a naš cilj je pružiti vam nezaboravno iskustvo svaki put kad nas posjetite.

U Taxi baru smo ponosni na našu dugogodišnju tradiciju i kvalitetu koju pružamo našim gostima. Pružamo iskustvo koje će zadovoljiti i najistančanije nepce i stvoriti sjećanja koja će trajati. Posjetite nas danas i doživite spoj izvrsne hrane, vrhunske usluge i jedinstvene atmosfere u našem uglednom restoranu Taxi bar.